Clinica AS

The blood tube is removed from the medical centrifuge for plasma lifting. Prp procedure.
7 motive pentru Rejuvenarea Vaginală cu PRP

Pierderea libidoului (dorința sexuală), disfuncția sexuală, performanța sexuală, incontinența urinară, afectează zilnic milioane de femei. Independent de vârstă, aceste tulburări se reflectă într-o calitate inferioară a vieții femeilor. De cele mai multe ori, problemele apar o dată cu înaintarea în vârstă, dar pot apărea și la femei mai tinere care se confruntă cu anumite schimbări hormonale. Scăderea nivelului de testosteron și estrogen, uscăciunea vaginală, anumite boli cronice și stresul sunt principalii factori care contribuie la apariția problemelor ale zonei intime. Efectele afecțiunilor se observă la nivel fizic, psihologic, dar și relațional.

Întinerirea vaginală cu PRP face parte dintr-o abordare integrativă, concepută pentru a trata tulburările menționate mai sus. De asemenea, tratamentul poate fi combinat cu tratamentul de întinerire PRP uterin și ovarian pentru o abordare holistică.

Ce este procedura de rejuvenare vaginală PRP?

Tratamentul PRP vaginal se efectuează prin injectarea de plasmă bogată în trombocite (PRP) în peretele superior al vaginului și al clitorisului, declanșând multiplicarea celulelor stem și stimularea creșterii țesutului „mai tânăr”. Substanțele din plasma bogată în trombocite conduc la producția naturală de colagen și elastină în interiorul vaginului și în jurul clitorisului și provoacă expansiunea acestuia din urmă, datorită îngroșării țesuturilor. Acest fapt generează stimularea mai ușoară, îmbunătățirea funcției sexuale și hidratarea îmbunătățită a vaginului.

7 beneficii principale ale rejuvenării vaginale prin PRP

 •      netezirea pielii labiilor și a mucoasei vaginale 
  •     intensificarea vieții sexuale prin creșterea excitabilității punctului ”G” 
  •     creșterea în intensitate a orgasmului 
   •     creșterea libidoului și a intensității orgasmului 
   •     lubrifiere vaginală crescută 
   •     tratarea disfuncțiilor sexuale (durere la contact sexual, anorgasmie)

În plus, în urma tratamentului PRP se atenuează sau chiar dispar incontinența urinară și uscăciunea vaginală. 

Tratamentul PRP este minim-invaziv și durează mai puțin de o oră. Procedura nu este dureroasă și nu prezintă efecte secundare și se bazează pe procesele naturale ale corpului pentru a crește țesut sănătos în locul celui afectat. Îmbunătățirea se observă rapid în urma efectuării tratamentului, însă efectul complet se instalează în aproximativ 12 săptămâni. Majoritatea femeilor au nevoie de un singur tratament pentru a-și rezolva problemele vaginale, iar rezultatele pot fi de lungă durată. Este posibil să ai nevoie de un tratament de retuș sau de urmărire, pentru a te bucura de potențialul maxim al efectelor procedurii.

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol