Clinica AS

Termeni și condiții

de accesare a serviciilor si/sau achizitie a bunurilor prin intermediul site-ului https://www.clinica-as.ro

Bine ați venit pe pagina https://www.clinica-as.ro!
Prin accesarea acestei pagini, confirmați că ați luat la cunoștință informațiile cu privire la prevederile legale ce urmează a fi menționate și vă angajați să le acceptați.
Prin utilizarea şi vizitarea site-ului https://www.clinica-as.ro, titularul domeniului de internet si utilizatorii sunt de acord cu termenele şi condiţiile aplicabile. Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi site-ul sau să folosiți serviciile.

Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor. Dupa publicarea pe Site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic cea mai recentă versiune a termenilor si conditiilor, în orice moment pe această pagină.
Intră în atribuțiile dumneavoastră să verificați pagina în mod constant pentru a observa orice schimbare produsă. Dacă veți utiliza site-ul după ce schimbările au fost produse asta înseamnă că, sunteți de acord cu ele.

Totodata, prin efectuarea unei programarii, respectiv prin prezentarea si acceptarea inregistrarii in lista de pacienti care s-au prezentat pentru efectuarea unui serviciu medical intr-o locatie a Clinicii AS, va exprimati acordul pentru respectarea acestor termeni si conditii de accesare a serviciilor medicale in cadrul Clinicii AS.
Orice tratamente, caracteristici sau instrumente ce sunt sau vor fi adăugate la magazinul curent vor fi de asemenea sub aceeași Termeni și Condiții de utilizare.

I. Condiții generale
Ne rezervăm dreptul de a refuza, în orice moment, efectuarea unui serviciu din motive ce tin de politica firmei privind selectarea clientelei sau alte motive similare.
Informațiile generale, excepție făcând în acest caz informațiile cardului de credit, pot fi transmise necriptat, prin diferite rețele și modificate pentru a se adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau la dispozitive. În ceea ce privește datele cardului de credit, acestea sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin alte rețele. Sunteți de acord să nu reproduceți, vinde, duplica, copia, revinde sau exploata orice parte a serviciului, să folosești serviciile, accesul la un serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care serviciul este furnizat, fără permisiunea noastra scrisă prealabila.

1.1. Acuratețea, Completitudinea și Actualitatea informațiilor
Nu suntem responsabili în cazul în care informațiile ce vă sunt puse la dispoziție pe acest site nu sunt complete sau actuale. Materialul de pe site are doar rol orientativ de prezentare, general și nu trebuie să constituie unicul motiv pentru a lua o decizie în ceea ce privește achiziționarea unui serviciu, fără a consulta un medic sau un specialist în prealabil. Dacă vă veți baza strict pe acest material, vă veți asuma în totalitate răspunderea. De asemenea, acest site, poate conține informații de natură istorică acestea nefiind neapărat actuale sau furnizate cu scop de referință. Ne rezervăm dreptul de a modica conținutul site-ului.

1.2. Erori, Inexactități, Omisiuni
Pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul unor servicii care conțin inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrierea produselor, prețuri, promoții, oferte ori referitoare la tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta, actualiza, modifica sau anula comezi dacă orice informație a serviciului sau orice informație legată de site este incorectă. Aceste modificări, le putem face oricând fară a trimite o notificare în prealabil (chiar și după ce ați trimis deja comanda).

1.3. Modificări la imagini și prețuri
Prețurile serviciilor noastre se pot modifica fără o înștiințare anterioară. Ne rezervăm dreptul de a putea întrerupe sau modifica un serviciu (sau o parte a conținutului acestuia) în orice moment, fără a oferi o înștiințare în prealabil. Nu suntem răspunzători față de dumneavoastră sau față de o terță persoană pentru oricare modificare, schimbare de preț sau suspendare a serviciului.

1.4. Servicii
Ne rezervăm dreptul, dar suntem obligați să limităm vânzările serviciilor noastre în funcție de regiunea geografică, jurisdicție sau persoană. Putem exercita acest drept de la caz la caz. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de orice servicii pe care le oferim. Fiecare descriere a serviciilor sau stabilirea prețurilor pot fi schimbate în orice moment fără o înștiințare anterioară. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice serviciu sau ofertă în orice moment.

1.5. Acuratețea informațiilor de facturare și contul.
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă ne este plasată. Avem abilitatea de a limita sau anula cantitățile achiziționate per familie, per persoană sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzi ce sunt plasate de către același cont de client sau același card de credit. În cazul în care va interveni o schimbare, sau va fi anulată vreo comandă, vă vom anunța prin intermediul datelor ce ne-au fost furnizate în momentul în care a fost făcută comanda.
Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, din punctul nostru de vedere, par a fi plasate de dealeri sau distribuitori. Sunteți de acord să oferiți date complete și exacte referitor la informațiile contului dumneavoastră pentru toate achizițiile efectuate. Sunteți de acord să actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de email și numărul de telefon astfel încât să vă putem contacta când este necesar.
Prin inregistrarea unei comenzi pe site, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne derulam operatiunile comerciale.
Puteti efectua comenzi pe site prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.
Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.
Putem anula comanda efectuata de catre dvs., in urma unei notificari prealabile adresate, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

II. Politica de retur, restituiri si rambursari
Politica noastră de retur, restituiri și rambursări se aplică pe o perioadă de 14 zile calendaristice din momentul achiziției și achitării integrale sau parțiale a serviciilor oferite de către noi. Dacă cele 14 zile au trecut, nu se va mai putea efectua restituirea sau schimbarea serviciilor. De asemenea, nici suma achitată nu va putea fi restituită.
Făcând o rezervare a serviciilor noastre, acceptați și sunteți de acord cu politicile noastre de anulare și de neprezentare ale Clinicii AS și de orice termeni și condiții suplimentare care se pot aplica dvs.
Prin noțiunea de ,,elemente comandate” sau ,,element comandat” se înțelege ,,serviciile comandate” sau ,,serviciul comandat” prin metodele de achiziționare.

2.1. Politica de restituiri retururi sau rambursări în cazul serviciilor
În situația în care a fost achiziționat un serviciu care a fost deja prestat integral (de care s-a beneficiat integral), nu poate fi schimbat cu un alt serviciu, nici contravaloarea acestuia nu poate fi returnată.
În cazul în care a fost achiziționat un serviciu însă nu s-a beneficiat de el, puteți solicita schimbarea acestuia cu un alt serviciu care să aibă o valoare identică în conformitate cu termenii și condițiile menționate în prezenta politică de restituiri și rambursări.
În cazul în care ați achiziționat un serviciu care v-a fost prestat parțial, aveți posibilitatea de a solicita ca restul serviciului să fie înlocuit cu unul de aceeași valoare a sumei rămase.
În cazul în care ați achiziționat un serviciu care v-a fost prestat parțial, dar care a facut parte dintr-un pachet promoțional, a beneficiat de o reducere, un discount sau un avantaj față de prețul de listă per element (bucată/ședință/etc.) și doriți schimbarea cu un alt serviciu, atunci calculul serviciilor deja prestate se va realiza la preț întreg,

De exemplu: o ședință pentru serviciul X costa 1000 lei la prețul de listă. Imaginați-vă ca ați achiziționat un pachet de 4 ședințe pentru serviciul X cu un preț promoțional de 3600 lei (adica 900 lei/sedință în loc de 1000 lei/sedință cât e pretul de listă). Dacă după ce ați beneficiat de 2 ședințe din serviciul X doriți să solicitați un alt serviciu, calculul se va face în felul următor: preț total al pachetului (3600 lei) – 2 ședinte serviciu x 1000 lei (preț de listă) = 1600 lei va fi valoarea rămasă de utilizat pentru achiziționarea altui produs sau serviciu.

Schimburile
Vom înlocui doar serviciile de care nu ați beneficiat deloc sau ați beneficiat parțial. Dacă va fi nevoie să schimbăm același serviciu, trimiteți un email pe adresa office@clinica-as.ro în care menționați serviciul ce urmează a fi schimbat. În cazul în care cererea dumneavoastră va fi acceptată, veți primi o notificare în 24 de ore cu privire la acest aspect.


Retururi
De îndată ce solicitarea dumneavoastră va fi recepționată, vă va fi trimis un email în decurs de 24 de ore prin care vi se va comunica faptul că am luat la cunoștiință cererea cu privire la procesul de retur. Veți primi ulterior o înștiințare cu privire la faptul că cererea dumneavoastră a fost aprobată sau respinsă.
În cazul în care cererea dumneavoastră va fi aprobată, vom stabili, de comun acord, ce serviciu sau servicii puteți achiziționa în schimb.


Elemente nereturnabile
În această categorie se regăsesc următoarele:
Carduri cadou

Cadouri
Dacă la momentul achiziției elementul a fost declarat ca fiind cadou și a fost trimis direct către dumneavoastră, veți primi un credit cadou pentru valoarea returului dumneavoastră.

În situația în care elementul nu a fost declarat ca fiind un cadou la momentul achiziției iar persoana care l-a achiziționat, a dorit să ofere cadoul ulterior, îl vom contacta pentru a putea schimba serviciul.

III. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
Titularul site-ului deţine toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site, în lipsa de stipulaţie contrară. Drepturile Titularului sunt protejate de legislaţia română în vigoare.
Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o îmbracă, de către orice persoană, fără a menţiona sursa prin link direct către aceasta.

3.1. Link-urile externe
O anumită categorie de servicii sau informații disponibile prin intermediul site-ului nostru pot include materiale care provin dintr-o sursă externă. Aceste legături către părțile externe, te pot direcționa către site-uri care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea, evaluarea și acuratețea conținutului respectiv și nu ne asumăm răspunderea cu privire la serviciile oferite de către aceștia. Nu suntem răspunzători pentru prejudiciile care pot fi aduse în urma utilizării sau cumpărării serviciilor sau informațiilor din sursele acestea. Vă rugăm să revizuiți cu atenție politicile și practicile unor site-uri externe și asigurați-vă că le-ați înteles înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, cererile, preocupările sau întrebările referitoare la al III-lea component al tranzacției produse trebuie directionat către terți.

3.2. Credite foto
Website-ul www.clinica-as.ro conține imagini, în special sub forma unor fotografii, care se afla în proprietatea Atelierului de Slăbit sau a unor terți, care ne-au acordat licența. Folosirea acestora în scop comercial, fară acceptul proprietarului de drept, este interzisă în mod expres. Pe website au fost folosite pictograme de pe www.flaticon.com realizate de Eucalyp, Smashicons, Smartline, ultimatearm, Freepik.

3.3. Comentarii feedback și alte depuneri
Dacă, la cererea noastra, ne veți trimite anumite comentarii, email-uri, subscrieri (spre exemplu ca urmare a participarii tale la un concurs), sau în cazul în care dacă, fară cererea noastră, ne veți comunica anumite idei, sugestii, propuneri, planuri sau orice alt tip de materiale intelectuale online, prin email, sunteți de acord cu faptul că noi putem, în orice moment și fară a fi restrictionați să editam, copiem, distribuim, publicăm, traduce sau să folosim în orice fel orice comentariu pe care ni l-ați trimis. Nu avem nici o responsabilitate de a păstra comentariile secrete sau de a plăti orice compensație pentru comentarii. Sunteți de acord că toate comentariile dumneavoastră nu vor încălca nici un drept al oricărei părți terțe, inclusiv drepturile de autor, marcă, confidențialitate, personalitate sau alte drepturi de proprietate sau personale. Sutneți de acord că nu veți putea posta comentarii care ar putea conține material de tip illegal, abuziv, obscen sau ca nu vor conține orice virus sau alt program malware care ar putea afecta în orice mod buna funcționare a serviciilor sau a site-ului nostru. Nu veți putea utiliza o adresă de e-mail falsă prin care pretindeți că sunteți altcineva sau oricare altă metodă ce ar putea să ne inducă în eroare pe noi sau companiile terțe cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul reponsabil pentru oricare tip de comentarii pe care le veți face. Nu ne asumăm răspunderea cu privire la comentariile pe care le veți face pe o pagină externă.

IV. Limitarea răspunderii
Sunteți de acord cu faptul că există posibilitatea să întrerupem un serviciu pe o perioadă nedeterminată de timp sau să îl scoatem definitiv din lista noastră fără să fiți anunțați despre aceste acțiuni în prealabil. Nu vor fi responsabili Clinica AS, directorii nostri, angajații, afiliații, agenții, contractorii, internii, furnizorii de produse sau licențiatorii pentru orice rană, pierdere, cerere, sau orice alte daune directe, indirecte, incidentale, speciale, sau indirecte de orice fel, inclusiv, fară limitare la pierderea de profituri, pierderea de venituri, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau pagube similare, bazate pe contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), responsabilitate strictă sau de alt fel, înrudite în orice fel cu folosirea serviciilor incluzand, dar nelimitându-se la orice erori sau omisiuni în orice conținut, pierdere sau daune de orice natură suportate ca rezultat al utilizarii serviciului sau orice conținut postat, transmis sau altfel făcut disponibil prin intermediul serviciului, chiar dacă este avertizată posibilitatea lor.
Niciuna dintre părți nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, incluzandu-se si ipoteza sistarii temporare/definitive a activitatii in baza unui act normativ/administrativ ori a unei dispozitii a unei autoritati publice.

V. Legea în vigoare
Acești termeni și condiții sunt alcătuiți și interpretați în conformitate cu legislația în vigoare din România.

VI. Informații de contact
Orice întrebări ați avea cu privire la informațiile menționate anterior, pot fi trimise pe adresa de email: office@clinica-as.ro sau comunicate la numărul de telefon 0314053976