Clinica AS

Informații pentru pacienți

Programări

Știm că timpul tău este prețios. De aceea, respectăm cu strictețe programările făcute de tine, pentru a te bucura de cât mai mult timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Te poți programa online și telefonic.

▸ online: office@clinica-as.ro
▸ telefonic: 031 405 3954
Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant al Departamentului de programări pentru stabilirea serviciului dorit: medical/ tratamente de remodelare corporală și estetică facială/ epilare definitivă; ziua și ora dorită.

Program Clinica AS

▸ Luni-Vineri: 09:00-21:00

▸ Sâmbătă: 09:00-17:00

▸ Duminică: Închis

Este important să respecți programarea efectuată, iar dacă nu poți ajunge la o consultație, te rugăm să ne anunți cu cel puțîn 24 de ore înainte și altcineva poate beneficia de consultul și recomandările medicilor și specialiștilor noștri!

Anulare programare!

Recoltare analize medicale (cu programare)

▸ Când ți-ai făcut ultima dată analizele medicale?

▸ Îți oferim posibilitatea recoltării analizelor în cadrul clinicii noastre. În acest fel, completăm gama serviciilor clinicii AȘ și îți oferim mai mult timp liber pentru ține.

▸ Program recoltare analize

Luni-Vineri: 08:00-16:00

▸ Descoperă lista completă de analize medicale aici

Laborator Clinică AS

▸ Am ales pentru tine grupul german SYNLAB, lider incontestabil de servicii medicale de laborator, prezent în România din anul 2005 și în alte 25 de țări cu 300 de laboratoare.

Fă-ți o programare chiar acum.