Clinica AS

Specialități medicale

Servicii de specialități medicale

Dermatovenerologie

Dermatovenerologia este specialitatea medicală care studiază afecțiunile dermatologice 

(de la nivelul pielii) și pe cele venerice (bolile care se transmit pe cale sexuală). 

Vezi detalii și programează-te
Chirurgie plastică

Chirurgia plastică este o specialitate medicală complexă, interdisciplinară, care cuprinde o gamă largă de proceduri. În cadrul Clinicii AS, efectuăm proceduri pentru îmbunătățirea aspectului sau corectarea anumitor trăsături care deranjează pacientul.

Vezi detalii și programează-te
Medicină de familie

Medicul de familie asigură asistența medicală și socială tuturor pacienților indiferent de vârstă, sex sau patologie, fiind legătura dintre comunitate și sistemul național de sănătate.

Vezi detalii și programează-te
Psihologie

Psihologia este știința care se ocupă cu studiul sistemului psihic uman, împărțind fenomenele psihice în procese, activități și însușiri psihice. Rolul psihologului este de a studia comportamentul uman și procesele mentale ale oamenilor, de a investiga problemele psihologice și de a stabili un diagnostic și o abordare de soluționare a problemelor diagnosticate. 

Vezi detalii și programează-te
Obstetrică – ginecologie

Obstetrică – ginecologie reprezintă o specialitate medicală care se ocupa cu studiul morfo-fiziopatologiei organelor genitale feminine, ca parte a întregului organism, al proceselor biologice legate de reproducere și tratamentul stărilor patologice din sfera genitală.

Vezi detalii și programează-te
Nutriție

Nutriția este știința care se ocupă cu studiul bazelor biochimice și fiziologice ale alimentației și a nevoilor alimentare, din punct de vedere cantitativ și calitativ, pentru menținerea stării de sănătate.

Vezi detalii și programează-te
Medicină Naturistă

Denumita și medicina viitorului, deși este cunoscută de când lumea, medicina naturistă este susținătorul unui stil de viață sănătos și echilibrat. Acceptată tot mai mult de medici ca o latură complementară a medicinei alopate, remediile care se regăsesc în medicina naturistă provin direct din natură.

Vezi detalii și programează-te
Medicina Muncii

Medicina muncii este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale, a accidentelor de muncă și cu asigurarea sănătății în vederea creșterii productivității la locul de muncă. Medicina muncii reunește cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. 

Vezi detalii și programează-te
Gastroenterologie

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului digestiv – gastrointestinale, hepatice, colecistice și pancreatice și a organelor anexe acestuia – esofag, stomac, duoden, intestin subțire, intestin gros (colon), glande salivare, pancreas, ficat, splină, colecist (fiere, vezică biliară).

Vezi detalii și programează-te
Endocrinologie

Endocrinologia este știința care studiază bolile hormonale. Un medic endocrinolog identifică, diagnostichează și tratează afecțiuni legate de problemele hormonale. 

Vezi detalii și programează-te

Alte tipuri de servicii:

Telemedicină

Intri în contact de la distanță cu medici experimentați, oricând ai nevoie de diagnosticare, interpretarea analizelor, tratament, recomandări și urmărirea evoluției afecțiunilor, cu modificarea schemei de tratament, la nevoie.

Investigații medicale

Efectuăm investigații medicale țintite pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Estetică medicală

Un chip frumos este expresia unui organism sănătos. La Clinica AS, punem accent pe frumusețea exterioară. Tratamentele și procedurile noastre estetice sunt efectuate de medici din specialitatea dermatologie și sunt personalizate în urma unei consultații de specialitate.