Clinica AS

Misiunea noastră

Ne-am propus să depășim granițele unui concept clasic de clinică medicală și să devenim un centru medical de tip boutique pentru a întâmpina pacienții într-un spațiu intim, cu o atmosferă caldă, fără aglomerație și o echipă medicală experimentată și valoroasă ce are la dispoziție tehnologii de ultimă generație pentru identificarea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor.
La Clinica AS ”Frumusețea izvorăște din interior”! Știm că a fi frumos înseamnă să fii sănătos și ne ghidăm permanent după acest adevăr. Totul în jur strălucește, este bun, își găsește un sens atunci când corpul este sănătos atât în exterior cât și în interior și când te simți bine în pielea ta.

Clinica AS susține centrele de înfrumusețare Atelierul de Slăbit, din dorința de a oferi clienților o frumusețe armonioasă și durabilă, care are la bază sănătatea. Clinica oferă o gamă largă de servicii medicale și tratamente medicale faciale și corporale. Astfel, pacienții pot trata împreună cauza și efectele problemelor de sănătate și a afecțiunilor care generează un aspect fizic neplăcut.

Specialități și servicii medicale disponibile la Clinica AS: Obstetrică-Ginecologie, Nutriție, Endocrinologie, Dermatovenerologie, Gastroenterologie, Psihologie, Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică, Medicină Naturistă, Medicină Internă, Medicină de Familie, Medicina Muncii, Recoltare Analize

Estetică medicală: Mezoterapie, Tratament riduri faciale, Augmentare buze, Peeling, Taratement PRP

Tratamente medicale corporale: Mezoterapie, Tratament împotriva căderii părului, Epilare definitivă cu laser

Te așteptăm în clinica noastră, locul unde abordăm afecțiunile multidisciplinar, integrat pentru a rezolva corect și cât mai rapid problemele de sănătate, dar și pentru a-ți menține frumusețea exterioară și a-ți păstra tinerețea pielii.

Comunitatea AS

Clinica AS este un centru medical de tip boutique care oferă tuturor pacienților o abordare holistică a sănătății, ajutându-i să se simtă în cea mai bună formă posibilă. Ne punem pacienții pe primul loc și venim în întâmpinarea nevoilor lor cu programări imediate pentru a reduce timpul de așteptare. La Clinica AS, nimeni nu trebuie să stea niciodată la coadă!

Pentru că suntem AS-ul tău în sănătate, îți oferim servicii medicale complete, inclusiv consultanță online, astfel încât pacienții noștri să poată primi sfaturi și recomandări fără a fi nevoie să se deplaseze fizic. Această abordare modernă a medicinii face ca serviciile Clinicii AS să fie accesibile și convenabile pentru toți cei care doresc să aibă grijă de sănătatea lor.

Echipa noastră medicală este formată din specialiști experimentați și bine pregătiți în diferite ramuri ale medicinei care colaborează pentru a oferi un plan personalizat de tratament pentru fiecare pacient. Într-un mediu confortabil și sigur, suntem alături de toți pacienții la fiecare pas al procesului de îngrijire medicală.

 

Mai mult de atât, nu ne limităm doar la stadiul de tratament medical, ci ne concentrăm pe sănătatea generală a pacientului. Astfel, prin profesionalismul serviciiilor oferite, Clinica AS este partenerul de încredere al tuturor pacienților, care se pot baza pe faptul că vor primi cea mai bună îngrijire posibilă.

 

Suntem un exemplu de referință pentru îngrijirea medicală modernă și accesibilă. Te așteptăm și pe tine să faci parte din frumoasa comunitate AS pentru o experiență medicală completă și personalizată!

 

Astfel, prin profesionalismul serviciiilor oferite, Clinica AS este partenerul de încredere al tuturor pacienților, care se pot baza pe faptul că vor primi cea mai bună îngrijire posibilă.

 

Suntem un exemplu de referință pentru îngrijirea medicală modernă și accesibilă. Te așteptăm și pe tine să faci parte din frumoasa comunitate AS pentru o experiență medicală completă și personalizată!

Viziune și valori

Scopul nostru este să-ți oferim o frumusețe sănătoasă. Ne axăm pe rezolvarea afecțiunilor interne ale organismului cu ajutorul medicilor specializați și te ajutăm în același timp să obții aspectul fizic dorit, cu ajutorul terapeuților calificați și experimentați.
La noi vei regăsi căldura și confortul unui spațiu dedicat frumuseții și sănătății tale.
Valorile noastre sunt ca un motto zilnic după care ne ghidăm întreaga activitate:
✔ Corectitudine
✔ Empatie
✔ Orientare către rezultate
✔ Siguranță
✔ Încredere
✔ Transparență

Testimoniale