Clinica AS

Misiunea noastră

Ne-am propus să depășim granițele unui concept clasic de clinică medicală și să devenim un centru medical de tip boutique pentru a întâmpina pacienții într-un spațiu intim, cu o atmosferă caldă, fără aglomerație și o echipă medicală experimentată și valoroasă ce are la dispoziție tehnologii de ultimă generație pentru identificarea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor.
La Clinica AS ”Frumusețea izvorăște din interior”! Știm că a fi frumos înseamnă să fii sănătos și ne ghidăm permanent după acest adevăr. Totul în jur strălucește, este bun, își găsește un sens atunci când corpul este sănătos atât în exterior cât și în interior și când te simți bine în pielea ta.

Clinica AS susține centrele de înfrumusețare Atelierul de Slăbit, din dorința de a oferi clienților o frumusețe armonioasă și durabilă, care are la bază sănătatea. Clinica oferă o gamă largă de servicii medicale și tratamente medicale faciale și corporale. Astfel, pacienții pot trata împreună cauza și efectele problemelor de sănătate și a afecțiunilor care generează un aspect fizic neplăcut.

Specialități și servicii medicale disponibile la Clinica AS: Obstetrică-Ginecologie, Nutriție, Endocrinologie, Dermatovenerologie, Gastroenterologie, Psihologie, Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică, Medicină Naturistă, Medicină Internă, Medicină de Familie, Medicina Muncii, Recoltare Analize

Estetică medicală: Mezoterapie, Tratament riduri faciale, Augmentare buze, Peeling, Taratement PRP

Tratamente medicale corporale: Mezoterapie, Tratament împotriva căderii părului, Epilare definitivă cu laser

Te așteptăm în clinica noastră, locul unde abordăm afecțiunile multidisciplinar, integrat pentru a rezolva corect și cât mai rapid problemele de sănătate, dar și pentru a-ți menține frumusețea exterioară și a-ți păstra tinerețea pielii.

Viziune și valori

Scopul nostru este să-ți oferim o frumusețe sănătoasă. Ne axăm pe rezolvarea afecțiunilor interne ale organismului cu ajutorul medicilor specializați și te ajutăm în același timp să obții aspectul fizic dorit, cu ajutorul terapeuților calificați și experimentați.
La noi vei regăsi căldura și confortul unui spațiu dedicat frumuseții și sănătății tale.
Valorile noastre sunt ca un motto zilnic după care ne ghidăm întreaga activitate:
✔ Corectitudine
✔ Empatie
✔ Orientare către rezultate
✔ Siguranță
✔ Încredere
✔ Transparență

Testimoniale

Galerie foto & Locația AS