Clinica AS

Telemedicină

Sănătatea ta la un telefon distanță! Doctorii Clinicii AS sunt alături de tine oricând ai nevoie de un consult medical la distanță. Pentru că ne pasă de sănătatea ta și ne dorim să rămâi sănătos.

Servicii de telemedicină

Medicină generală

Un medic specialist va răspunde la telefon pentru a evalua afecțiunea și a recomanda investigațiile necesare diagnosticării.

Vezi detalii și programează-te
Obstetrică – Ginecologie

Medicul ginecolog poate consilia de la distanță afecțiunile legate de sănătate intimă. Netratate la timp, acestea pot deveni cronice și pot duce chiar la infertilitate.

Vezi detalii și programează-te
Dermatologie

Pielea este cel mai mare și mai expus organ al corpului uman. Medicii dermatologi specializați ai Clinicii AS oferă consiliere de la distanță pentru probleme legate de piele.

Vezi detalii și programează-te
Endocrinologie

Disfuncția tiroidiană, una dintre frecventele afecțiuni endocrine, afectează întregul organism. Medicul endocrinolog poate monitoriza de la distanță tulburările endocrine și dozarea medicației.

Vezi detalii și programează-te
Nutriție și dietă personalizată

Alimentația sănătoasă ajută la consolidarea sistemului imunitar, iar planul alimentar personalizat ține kilogramele sub control. Specialiștii în nutriție ajută de la distanță cu recomandări.

Vezi detalii și programează-te
Psihologie

Sănătatea mentală susține întreg organismul pentru a face față provocărilor. Consultațiile psihologice te ajută să găsești soluții în situații de stres și se pot efectua cu rezultate foarte bune de la distanță.

Vezi detalii și programează-te

Alte tipuri de servicii:

Specialități medicale

Te ajutăm să ai grijă de sănătatea ta cu o gamă largă de specialități medicale, pentru o abordare interdisciplinară a afecțiunilor.

Investigații medicale

Efectuăm investigații medicale țintite pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Estetică medicală

Un chip frumos este expresia unui organism sănătos. La Clinica AS, punem accent pe frumusețea exterioară. Tratamentele și procedurile noastre estetice sunt efectuate de medici din specialitatea dermatologie și sunt personalizate în urma unei consultații de specialitate.