Clinica AS

Investigații medicale

Servicii de investigații medicale

Tratamentul foliculitei

Primelase este unul dintre cele mai rapide tratamente medicale de epilare definitivă. Laserul diodă Primelase funcționează prin aplicarea unui fascicul de lumină de mare putere care vizează cu precizie pigmentul din foliculul de păr (melanina), protejează pielea și provoacă distrugerea celulelor responsabile de creșterea părului.

Vezi detalii și programează-te
Recoltare analize/probe biologice

Analizele de sânge ar trebui efectuate anual, la indicația medicului, pentru prevenție, diagnosticare sau monitorizare.

Vezi detalii și programează-te
Investigații ultrasonografie / ecografie

Imagistica medicală cuprinde diferite procedee pentru a crea imagini ale corpului uman în scop clinic, fiind o ramură foarte importantă în confirmarea, evaluarea în mod corect și documentarea cursului unei afecțiuni.

Vezi detalii și programează-te
Investigare alunițe cu Foto Finder

Nevul, denumirea medicală a aluniței, este o leziune benignă a pielii apărută în urma înmulțirii celulelor care produc pigment, denumite celule melanocite. Alunițele pot exista din naștere, acestea fiind alunițe congenitale, sau se pot dezvolta ulterior.

Vezi detalii și programează-te

Alte tipuri de servicii:

Telemedicină

Intri în contact de la distanță cu medici experimentați, oricând ai nevoie de diagnosticare, interpretarea analizelor, tratament, recomandări și urmărirea evoluției afecțiunilor, cu modificarea schemei de tratament, la nevoie.

Specialități medicale

Te ajutăm să ai grijă de sănătatea ta cu o gamă largă de specialități medicale, pentru o abordare interdisciplinară a afecțiunilor.

Investigații medicale

Efectuăm investigații medicale țintite pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Estetică medicală

Un chip frumos este expresia unui organism sănătos. La Clinica AS, punem accent pe frumusețea exterioară. Tratamentele și procedurile noastre estetice sunt efectuate de medici din specialitatea dermatologie și sunt personalizate în urma unei consultații de specialitate.