Clinica AS

Tratamente

Tratamente

Despre perfuziile cu glutation

Multe persoane sunt curioase să afle mai multe despre glutation și beneficiile sale pentru sănătate. Glutationul este o tripeptidă, adică o moleculă formată din trei aminoacizi, care are capacitatea de a capta metalele grele și de a detoxifia organismul.

Vezi detalii și programează-te
Cântărirea InBody

Cântărirea InBody este o metodă modernă și precisă de a evalua compoziția corporală. Acest aparat utilizează tehnologia bioimpedanței electrice pentru a măsura cantitatea de grăsime, masa musculară și apă din corpul nostru.

Vezi detalii și programează-te
Perfuzii pentru imunitate si detox

La Clinica AS, ai posibilitatea de a descoperi perfuziile care pot întări sistemul imunitar și te pot ajuta să fii în cea mai bună formă.

Vezi detalii și programează-te
Terapia cu ozon, tratamentul minune pentru un organism sănătos

Terapia cu ozon reprezintă un tratament fără medicamente care implică utilizarea ozonului pentru a trata și preveni o gamă largă de afecțiuni, precum bolile cronice, diabetul zaharat, glicemia crescută.

Vezi detalii și programează-te

Alte tipuri de servicii:

Telemedicină

Intri în contact de la distanță cu medici experimentați, oricând ai nevoie de diagnosticare, interpretarea analizelor, tratament, recomandări și urmărirea evoluției afecțiunilor, cu modificarea schemei de tratament, la nevoie.

Specialități medicale

Te ajutăm să ai grijă de sănătatea ta cu o gamă largă de specialități medicale, pentru o abordare interdisciplinară a afecțiunilor.

Investigații medicale

Efectuăm investigații medicale țintite pentru stabilirea unui diagnostic corect.