Clinica AS

Estetică medicală

Servicii de estetică medicală

PRP – Tratamentul Vampir

Clinica AS oferă un tratament inovator și eficient, numit PRP (Platelet Rich Plasma), cunoscut și sub numele de “Tratamentul Vampir”.

Vezi detalii și programează-te
Peeling cu SESDERMA

La Clinica AS, poți beneficia de tratamente dermato-cosmetice efectuate de medicii noștri cu ajutorul produselor din gama SESDERMA.

Vezi detalii și programează-te
Lifting-ul pleopelor prin Blaferoplastie

Blefaroplastia este interventia chirurgicala ce corecteaza excesul tegumentar de la nivelul pleoapelor pentru a reda vitalitatea, estetica ochilor si ofera un efect de ansamblu de intinerire.

Vezi detalii și programează-te
Tratamentul cu acid hialuronic si botox

Tratamentul cu acid hialuronic și tratamentul cu Botox sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților. La Clinica AS sunt așteptați toți cei care își doresc un chip mai luminos, prevenirea și tratarea ridurilor cu ajutorul unor proceduri minim invazive.

Vezi detalii și programează-te

Alte tipuri de servicii:

Telemedicină

Intri în contact de la distanță cu medici experimentați, oricând ai nevoie de diagnosticare, interpretarea analizelor, tratament, recomandări și urmărirea evoluției afecțiunilor, cu modificarea schemei de tratament, la nevoie.

Specialități medicale

Te ajutăm să ai grijă de sănătatea ta cu o gamă largă de specialități medicale, pentru o abordare interdisciplinară a afecțiunilor.

Investigații medicale

Efectuăm investigații medicale țintite pentru stabilirea unui diagnostic corect.