Clinica AS

close up of asia face skin for skin care beauty service
Consultație skin care la Clinica AS

O consultație la un medic dermatolog cu experiență ar trebui să fie primul pas pe care îl faci atunci când îți dorești să începi anumite tratamente de întinerire sau îngrijire a pielii. Această consultație te ajută să obții recomandări prețioase despre cele mai potrivite proceduri și tratamente, care să-ți aducă rezultatele dorite. Există multe cazuri când anumite tratamente sunt efectuate fără indicații specializate din partea medicului, iar rezultatele întârzie să apară sau, chiar mai rău, pielea ta este afectată. 

Recomandăm consultațiile medicului dermatolog pentru evaluarea pielii întrucât este singura modalitate prin care poți obține maximul de la tratamentele faciale efectuate. 

Iată care sunt etapele pe care să le urmezi:

Pasul 1, Solicită o consultație dermatologică:

La începutul consultației, medicul dermatolog îți va pune o serie de întrebări pentru a afla informații generale despre tine și stilul tău viață, istoricul medical și va dori să afle despre rutina ta de îngrijire a pielii. Informațiile sunt prețioase pentru că îi oferă medicului indicații despre modul în care ai grijă de pielea ta, dacă sunt probleme care ar putea cauza anumite îngrijorări și dacă sunt anumite medicamente care ar putea afecta tratamentele faciale dorite.

Pasul 2, Analiza pielii:

Se va examina cu atenție toată pielea, nu numai zona care ar urma să fie tratată. Medicul va observa structura pielii, tipul acesteia și sensibilitățile pe care le are. În urma examinării, medicul dermatolog va putea alcătui un plan personalizat de îngrijire a pielii, fie că este vorba despre tratamente efectuate acasă sau în centrul de înfrumusețare.  

Pasul 3, Discuția:

Acest pas este cel mai important pentru medicul dermatolog pentru a înțelege ce obiective ai pe termen lung. Vei discuta cu medicul despre istoricul pielii tale, sănătatea, stilul de viață, rutina actuală de îngrijire a pielii și câțiva alți factori care ar putea contribui la situația existentă a pielii tale. Întotdeauna există un motiv pentru orice afecțiune.

Pasul 4, Analiza vizuală:

Acest pas permite medicului dermatolog să observe diverse afecțiuni precum pigmentarea, acneea rozacee, excesul de sebum, deshidratarea, uscăciunea și multe altele. Cu siguranță oricare dintre aceste probleme pot fi o mare îngrijorare pentru tine. În schimb, recomandările oferite de medicul dermatolog te ajută să-ți îmbunătățești aspectul pielii imediat. Medicii dermatologi de la Clinica AS au soluții rapide pentru a reduce dimensiunea porilor, a curăța punctele negre, a îmbunătăți textura. 

Pasul 5, Recomandări:

Consultațiile dermatologice pot abunda în informații. La Clinica AS abordăm întotdeauna pielea în mod holistic, ceea ce ne permite să obținem cele mai bune rezultate. La finalul consultației, vei obține un plan personalizat de tratament, care se potrivește exact pentru pielea ta. De asemenea, vei primi recomandări cu cele mai potrivite tratamente și proceduri, precum și legat de stilul de viață și / sau dietă pentru a-ți atinge orice obiectiv ți-ai propus. 

Nu mai astepta o zi, îți putem ajuta pielea chiar acum!

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol