Clinica AS

Cum să obții un ten sănătos și tânăr prin Terapia Vampir – PRP

Cu siguranță ai auzit despre procedura revoluționară de rejuvenare faciala Terapia Vampir – PRP, care promite rezultate uimitoare de regenerare a pielii, de hidratare profunda a tenului și de întinerire vizibila. 

Pe buna dreptate, terapia Vampir – PRP și-a castigat acest merit, deoarece este considerata cea mai moderna procedura de rejuvenare faciala din lume și care prezinta 0 reacții adverse. 

De ce spunem asta, vei afla citind cu nerăbdare, speram noi, din rândurile de mai jos. 

Ce este Terapia Vampir – PRP? 

PRP denumita științific plasma bogată în trombocite este formată din două elemente: plasmă sau porțiunea lichidă a sângelui și trombocite, un tip de celulă sanguină care joacă un rol important în vindecarea în întregul organism. Trombocitele sunt binecunoscute pentru abilitățile lor de coagulare, dar conțîn și factori de creștere care pot declanșa reproducerea celulară și pot stimula regenerarea țesuturilor sau vindecarea în zona tratată. Plasma bogată în trombocite este pur și simplu sânge care conține mai multe trombocite decât în ​​mod normal. 

Pentru a crea plasmă bogată în trombocite, se recoltează o probă de sânge de la pacient și se plasează într-un dispozitiv numit centrifugă care rotește rapid proba, separând celelalte componente ale sângelui de trombocite și concentrându-le în plasmă. 

Care sunt beneficiile injectării cu PRP? 

 • rejuveneaza pielea matura 
 • elimina liniile și ridurile fine 
 • hidratează în profunzime tenul 
 • atenuează ridurile de expresie din jurul ochilor, gurii și nasului 
 • reface fermitatea și reda strălucirea naturala a pielii 
 • atenuează petele pigmentare 
 • îmbunătățește calitatea pielii de la nivelul fetei 
 • acționează asupra cicatricilor post-acnee 

Este PRP o procedura sigură pentru tine? 

Cele mai mari riscuri provin din modul în care este manipulat sângele tău. Este esențial că sângele recoltat să fie păstrat steril. În caz contrar, poți dezvolta o infecție. 

În clinica AS te poți simți safe. Te asiguram că respectam cu strictețe toate masurile de igiena necesare pentru a proteja pacienții și personalul, pentru a ne putea desfășură activitatea medicala în deplina siguranță. 

În cât timp se văd rezultatele? 

Studiile arata că, majoritatea pacienților obțîn rezultate după efectuarea unui protocol de 3 minim 3 ședințe . Medicul dermatolog te vă consulta și îți vă prescrie numărul de sesiuni recomandate, astfel încât tu să obții cele mai bune rezultate. 

Este PRP o procedură dureroasă? 

Pentru că această procedură să se resimță cât mai confortabil de către pacient, medicul dermatolog aplica în prealabil o crema anestezica local. Este posibil să simți o ușoară durere, vânătăi și umflături după aceea. Dar, nu-ți face griji, aceste reacții adverse sunt normale și vor dispărea în câteva zile. 

Care sunt contraindicațiile procedurii de PRP? 

Deși PRP este considerat sigur pentru majoritatea persoanelor, nu este recomandat oricui are una dintre următoarele afecțiuni medicale: 

 • Hepatita C 
 • HIV sau SIDA 
 • Orice tip de cancer de sânge 
 • Boală cardiovasculară, care necesită administrarea unui anticoagulant 
 • Cancer de piele în zona de tratat 

Cât costă o ședință de PRP? 

Costul unei ședințe este de PRP – Terapia Vampir este de 820 de lei. 

Te așteptăm cu drag în clinica noastră AS pentru a afla care este cea mai potrivită procedură de rejuvenare facială pentru tine.

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol