Clinica AS

Cum să reduci semnele de îmbătrânire fără să apelezi la proceduri invazive?

Dacă nu ești estetician sau dermatolog, este adesea dificil să cunoști de unde să începi cu rutina de îngrijire a pielii. Mulți oameni caută soluții pe rafturile magazinelor. Fiecare produs pretinde a fi soluția la toate problemele pielii tale. Din păcate însă, aceste produse sunt adesea doar formule diferite ale acelorași ingrediente.

Alți oameni presupun că intervențiile chirurgicale care repară semnele îmbătrânirii sunt singura opțiune. Dar dacă ai lua în considerare și o altă variantă, disponibilă acum și la Clinica AS? Din fericire, există multe modalități de a spori frumusețea naturală a pielii care nu implică intervenție chirurgicală. O astfel de opțiune, care se bucură de un real succes, este biorevitalizarea efectuată cu serul PRX-T33.

Elemente de bază legate de piele

Înainte de a prezenta avantajele peeling-ului PRX-T33, să stabilim o bază de cunoștințe pentru îngrijirea pielii. Principalele două straturi de piele care pot fi vizate de produse și tratamentele faciale sunt epiderma și derma. Epiderma este stratul exterior al pielii, conceput pentru a proteja straturile interioare și corpul de iritanți și toxine. Sub stratul protector al epidermei se află dermul, unde se întâmplă cea mai mare parte a schimbărilor vizibile la suprafața pielii. Dermul deține toți foliculii de păr și conține grăsimea și moleculele care determină textura pielii. Controlând elasticitatea pielii și producerea de colagen, derma determină calitatea și aspectul general al pielii. O dermă sănătoasă este scopul urmărit de produsele de îngrijire a pielii. Însă, adesea, ingredientele din produse (cum ar fi acidul hialuronic) sunt prea mari pentru a ajunge de la epidermă la derm. Această ”problemă” le face ineficiente pe termen lung.

Ce sunt peeling-urile chimice medicale?

Peeling-urile chimice sunt în esență tratamente faciale care implică componente caustice sau chimice cu scopul eliminării ridurilor și a decolorării pielii după exfolierea acesteia. Spre deosebire de multe produse de îngrijire a pielii, peeling-urile chimice pot trata atât epiderma cât și dermul. În funcție de tipul de peeling chimic, aceste proceduri pot viza acneea, hiperpigmentarea, ridurile fine și cicatricile.

După peeling-urile chimice standard, există un proces de exfoliere în care celule moarte ale pielii sunt îndepărtate, lăsând la suprafață un strat nou de piele, fin și proaspăt. În timpul acestui proces de exfoliere este normal să experimentezi sensibilitate crescută a pielii, descuamarea și uscăciunea acesteia. Deoarece epiderma este în esență complet nouă, se așteaptă și fotosensibilitatea pielii (o reacție negativă la lumină, în special la soare).

PRX-T33 este o un peeling chimic diferit – ajută la biorevitalizarea pielii

PRX-T33 funcționează complet diferit față de majoritatea peeling-urilor chimice. De fapt, nu va exista deloc un peeling. PRX-T33 nu afectează epiderma, astfel încât stratul protector al pielii rămâne intact și gata să te mențină în siguranță. Acest tratament vizează doar derma (puterea vitalității pielii), ceea ce înseamnă că nu va exista nicio exfoliere sau uscăciune după procedură.

Ce este PRX-T33?

Majoritatea peeling-urilor chimice includ acidul tricloracetic (TCA), ca ingredient principal. TCA, un derivat al oțetului, ajută la exfoliere și la reducerea liniilor fine. PRX-T33 nu face excepție. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea tratamentelor chimice, PRX-T33 conține și acid kojic și peroxid de hidrogen. Acești aditivi ajută la controlul TCA, ceea ce permite reducerea liniilor fine fără dezavantajele peeling-ului cu TCA.

Atât peroxidul de hidrogen, cât și acidul kojic reduc inflamația epidermei și ajută la restabilirea producției celulare și blochează melanina, pigmentul care poate provoca decolorarea și petele solare. PRX-T33 are peste 10 ani de studii clinice și a fost testat pe peste 100.000 de persoane, fiind o opțiune excelentă pentru arsenalul tău de îngrijire a pielii.

Avantajele PRX-T33

Cu riscul de a suna a clișeu, acest tratament revoluționar face totul! Problemele aparent fără legătură cu îngrijirea pielii pot fi remediate cu acest peeling, evitând astfel efectele secundare incomode. În afară de reducerea ridurilor menționată anterior, PRX-T33 mai prezintă o serie lungă de beneficii:

  • Îmbunătățește hidratarea pielii
  • Reduce apariția cicatricilor (acnee și altele)
  • Minimizează porii dilatați
  • Oferă efect de lifting pielii
  • Luminează pielea

În plus, rezultatele sunt instantanee. Deși este recomandat un plan de patru sesiuni, vei începe să observi rezultate semnificative imediat după prima ședință, fără efecte secundare. 

Programează-te la Clinica AS pentru tratamentul PRX-T33!

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol