Clinica AS

Ellanse – primul și singurul agent de umplere dermic care acționează ca un biostimulator al colagenului

Cu rezultate care durează de la doi până la cinci ani, Ellanse este primul agent de umplere dermic care oferă o longevitate reglabilă sigură. Substanța este concepută special pentru domeniul medicinei estetice și al chirurgiei, cu rezultate ce pot atinge cinci ani.

Ellanse este un produs derivat non-animal, non-bacterian și non-uman – un biostimulator natural al colagenului propriu. Realizat din poli-caprolactonă, Ellanse este un polimer medical moale, total bioresorbabil, cu potențial maxim de modelare datorită combinației optime de vâscozitate, elasticitate și omogenitate.

Dacă îți dorești un tratament cu Ellanse, există o varietate de tratamente de înfrumusețare pe care le poți realiza: 

  • Corectarea ridurilor și a pliurilor feței
  • Mai mult volum în zona pomeților
  • Conturarea liniei mandibulare
  • Sculptarea conturului facial

Ellanse este un agent de umplere injectabil indicat pentru implantarea dermică și subdermică profundă. Pliurile nazolabiale utilizate în studiile clinice sunt reprezentative pentru mărirea țesuturilor moi profunde și subdermice ale zonei faciale.

Tratamentul cu Ellanse oferă rezultate imediate și stimulează producția de colagen propriu, pentru rezultate durabile. Datorită vâscozității și elasticității optime a produsului, ridurile și pliurile se corectează instantaneu, iar tu vei observa diferența imediat după tratament.

Cine poate efectua un tratament cu Ellanse?

Ellanse este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați și ajută la corectarea pliurilor adânci din jurul gurii și a nasului, obrajilor adânciți, cicatricilor faciale de orice fel (inclusiv cele acneice profunde) și tratarea laxității pielii. Are o biocompatibilitate optimă, datorită micro-sferelor sferice foarte netede. Ellanse permite realizarea unui tratament personalizat, fiind procedura ideală, de lungă durată pentru corectarea ridurilor, creșterea în volum a pomeților, stimularea producției de colagen, refacerea conturului și volumului feței, tratarea laxității pielii și îmbunătățirea liniei maxilarului.

Tratamentul Ellanse este o alternativa la lifting-ul facial complet, cu rezultate care se vor menține ani de zile. 

Cum se efectuează tratamentul cu Ellanse?

Procedura de injectare este foarte rapidă și durează adesea între 10 și 15 minute, fără dureri, disconfort și timp de recuperare, activitățile normale fiind reluate imediat după tratament.

Ellanse este injectat ușor în zona pe care dorești să o remodelezi, hidratând pielea. De asemenea, produsul are calități antioxidante, fapt ce conduce la obținerea unei pieli fine și catifelate.

Efectele secundare imediate sunt foarte rare și pot include evenimente legate de locul injectării precum roșeață minimă, ușoară sensibilitate sau disconfort, vânătăi sau, rareori, umflături. Acestea din urmă nu sunt vizibile și pot fi observate numai la apăsarea zonei tratate. Toate aceste reacții adverse dispar după cel mult 2 zile. 

În decursul timpului, pielea noastră își pierde treptat colagenul natural, ceea ce conduce la laxitatea pielii și la formarea ridurilor și a pliurilor. Ellanse folosește răspunsul natural al corpului pentru a stimula producția de nou colagen, restabilind astfel un aspect proaspăt și tineresc.

Ellanse este diferit de alte materiale deoarece oferă rezultatul estetic dorit, care durează mai mult decât în cazul altor tratamente de umplere. 

Oferă-i chipului tău tinerețea! Te așteptăm la Clinica AS!

Str. Aviator Jean Texier 3, Ap. 1, Parter

031.405.3954

office@clinica-as.ro

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol