Clinica AS

Importanța creșterii sistemului imunitar al copiilor înainte de intrarea în colectivitate

Speaker: Dna Dr. Nicoleta Roșu

Medic specialist Dermato-venerologie

Medic specialist Medicină de familie

Competențe: api-fitoterapie, planificare familială, homeopatie clinică, estetică medicală,

dermato-cosmetologie, dermatoscopie, laser în dermatologie.

 

Odată cu venirea toamnei, o preocupare importantă este aceea a protejării copiilor de infecțiile aparatului respirator, principala cauză a îmbolnăvirilor în această perioadă. Copiii sunt sensibili la aceste infecții, mai ales în perioada de “intrare în colectivitate”, când vin pentru prima oară în contact cu diferiți germeni și încep să-și construiască imunitatea.

Ca urmare a acestor infecții, apar multe deficite de creștere (în înălțime, în greutate), întârzieri ale erupțiilor dentare, o calitate deficitară a părului și unghiilor care indică deficiențele minerale din organismul copiilor.

Organismul unui copil are nevoie de sprijin în dezvoltarea cât mai naturală, astfel încât acesta să-şi creeze propriile mecanisme de apărare împotriva bolilor, cu ajutorul unor nutrienţi cu adevărat valoroși.

Vă propunem o abordare a întăririi imunitătii copiilor, folosind ajutorul prețios oferit de remediile naturale recomandate de medicul nostru specialist.

La Clinica AS, dr. Nicoleta Roșu vă oferă servicii medicale de înaltă calitate, respect pentru pacienți, soluții eficiente și personalizate pentru problemele dumneavoastră.

Abordarea medicală se bazează pe conceptul de medicină integrativă, combinând cu succes consultul de specialitate, asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare.

Medicina alternativă  și naturistă prin: fitoterapie, apiterapie, gemoterapie, homeopatie, terapie florală Bach, dietoterapie, aromaterapie oferă importante resurse terapeutice ce ajută la păstrarea şi restabilirea sănătăţii cu mijloace profilactice şi curative noninvazive.

Medicaţia naturistă se poate recomanda pentru diverse afecţiuni medicale acute şi cronice atât ale copiilor cât şi ale adulţilor, femeilor însărcinate, persoanelor vârstnice ( viroze respiratorii, probleme de imunitate, alergii, sindromul de oboseală cronică, afecţiuni hepatice, digestive, dermatologice, renale, cardiace , psihice, neurologice, ginecologice, probleme de infertilitate, disfuncţii sexuale etc.).

Tratamentele naturiste acţionează în mod favorabil asupra organismului, cresc imunitatea, restabilesc echilibrul, nu determină  în timp rezistenţă și dependenţă de  mijloacele de tratament.

Recomandările terapeutice sunt individualizate în funcţie de situaţia particulară a fiecărui pacient iar tratamentul se face în condiţii riguroase, cu precauţii și sub îndrumarea medicului specialist.

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol