Clinica AS

Laser vs IPL

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2403″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]CAUȚI O SOLUȚIE PERMANENTĂ ȘI SIGURĂ PENTRU A ÎNDEPĂRTA FIRELE DE PĂR DE PE FAȚĂ ȘI CORP?

Există în prezent o varietate de tratamente de epilare pentru acasă sau care se efectuează la salon. Totuși, a devenit dificil de înțeles care este cea mai eficientă variantă de epilat și dificil de ales din multitudinea de opțiuni.

Clinica AS este aici să te ajute! Când ești în căutarea soluției de epilare definitivă, este important să înțelegi diferența dintre tehnologiile Laser și IPL (Intense Pulsed Light), inclusiv ce implică fiecare procedură și rezultatele la care să te aștepți după tratament.

CARE SUNT DIFERENȚELE ÎNTRE LASER ȘI IPL?

Cum funcționează tehnologiile Laser și IPL

TEHNOLOGIA LASER DIODĂ

Elimină definitiv firele de păr

Laserul Diodă Safyre produce un singur spectru de lumină intens canalizată într-o singură culoare și lungime de undă.

Țintește melanina din foliculul de păr care conduce la întreruperea creșterii firului de păr fără a afecta țesutul din jur. Acest tip de laser oferă cele mai adânci niveluri de penetrare și absorbție superioară a melaninei.

TEHNOLOGIA IPL

Reduce permanent firele de păr

Aparatul IPL produce un variat spectru de culori și lungimi de undă, fără a canaliza energia printr-un singur fasciul de raze.

IPL produce o gamă de diferite lungimi de undă și culori dispersate în diverse straturi de adâncime ale pielii. Energia vizează o zonă mai largă în jurul foliculului de păr.

LASER ELYSION PRO SAU IPL POT ELIMINA DEFINITIV FIRELE DE PĂR?

TEHNOLOGIA LASER ELYSION PRO

Laserul Dioda Elysion Pro, disponibil în cadrul Clinicii AS se bazează pe principiul fototermolizei selective (SPTL) în procedura de epilare definitivă. Raza laser permite pătrunderea puternică și precisă în profunzimea pielii, iar energia este direcționată direct în foliculul de păr, eliminând astfel sigur și permanent. Odată ce foliculul de păr a fost dezafectat, își pierde abilitatea de a crește.

TEHNOLOGIA IPL

IPL poate reduce și încetini procesul de creștere al firelor de păr fiind foarte eficientă pe parcursul tratamentului. Energia eliberată de aparatul IPL este absorbită de foliculul firului de păr treptat, pe măsura repetării procesului. Pentru a ajunge la foliculii de păr mai groși, situați mai adânc în piele este nevoie de mai multe ședințe de tratament efectuate cu regularitate.

DOARE TRATAMENTUL CU LASER SAU IPL?

TEHNOLOGIA LASER ELYSION PRO

Aplicatorul Elysion PRO are un sistem unic de răcire „crystal freeze” care menține constantă o temperatură de 6 grade Celsius. Astfel, tratamentul este unul confortabil pentru pacient.

TEHNOLOGIA IPL

IPL utilizează diverse lungimi de undă la fiecare pulsație care se extinde la țesutul din jurul foliculului de păr. Unele persoane pot resimți un mic disconfort.

PREȚUL ESTE AVANTAJOS PENTRU EPILAREA CU LASER ELYSION PRO ȘI IPL?

TEHNOLOGIA LASER ELYSION PRO

Pentru că este dovedită clinic eficiența epilării definitive cu laser, persoanele care apelează la acest tratament, după un interval de maximum 6 luni, pot reveni în centru ocazional, doar pentru întreținere.

TEHNOLOGIA IPL

Persoanele care aleg IPL au nevoie de un număr de ședințe mai mare pentru îndepărtarea eficientă a firelor de păr.

LASER ELYSION PRO SAU IPL?

CE ESTE MAI EFICIENT?

În funcție de obiectivul pe termen mediu și lung pentru îndepărtarea firelor de păr, poți alege varianta care te avantajează cel mai mult:

Epilarea IPL este mai avantajoasă ca preț și este necesar un tratament îndelungat.

Epilarea cu laser diodă necesită un buget mai mare, este precisă, și are nevoie de un număr mai redus de ședințe pentru rezultat.

Trebuie să ții cont și de cât de rapid îți dorești să vezi rezultatele și zonele pe care le dorești epilate.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol