Clinica AS

Pășește în clinica de sănătate și frumusețe AS

Sănătatea este prima ta preocupare, nu-i așa? Mai ales în contextul epidemiologic actual, cu siguranță te gândești să respecți toate măsurile de siguranță atunci când trebuie să mergi la medic și ai nevoie de investigații. Rapiditatea este esențială pentru a identifica rapid afecțiunile și pentru a primi planul de tratament adecvat. La Clinica AS îți oferim siguranță și rapiditate și chiar mai mult de atât. Cu o echipă multidisciplinară de medici și cu tehnologie de ultimă generație, Clinica AS este primul primul centru de well-being medical din țară. La noi, vei întâlni medici și specialiști preocupați de frumusețea interioară și exterioară a corpului, pentru că un corp frumos înseamnă înainte de toate un corp sănătos.

În Clinica AS te ajutăm să-ți menții sănătatea și tinerețea pielii, pentru că abordăm relația dintre frumusețe și sănătate ca întreg. Practic, ai la dispoziție medici de renume, aparatură performantă și echipamente de ultimă generație cu ajutorul cărora  diagnosticăm și tratăm o serie de afecțiuni care se pot întâlni în specialitățile: obstetrică-ginecologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, dermatovenerologie, gastroenterologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, medicină internă, medicina muncii, medicină naturistă, medicină de familie, psihologie. În plus, te ajutăm și cu servicii de Imagistică și recoltăm Analize pentru laborator. Totodată, aici este locul unde poți avea grijă și de frumusețea ta exterioară și unde poți alege dintr-o gamă variată de tratamente care țintesc păstrarea tinereții pielii: injectări cu acid hialuronic pentru ștergerea ridurilor, augmentararea buzelor, mezoterapie, PRP (Terapia Vampir), peeling-uri chimice.

Încercăm să aflăm cât mai multe detalii despre afecțiunea ta într-o singură programare, pentru că dispunem de tot ce este nevoie pentru investigații țintite. Astfel, nu va fi nevoie să faci mai multe drumuri până stabilirea diagnosticului și a schemei de tratament. 

Dacă îți faci griji legat de atenția de care vei dispune în cadrul Clinicii AS, este important să știi că echipa medicală este formată de profesioniști în domeniul pe care îl reprezintă, medici care îți vor oferi mai mult decât un consult. Cu calm și onestitatea unui prieten, vei fi ghidat pas cu pas pentru rezolvarea problemei tale.

Experiența cadrelor medicale AS se reflectă în diagnosticarea corectă și tratamentele ce sunt alocate, astfel încât să obții rezultatul dorit în cel mai scurt timp. 

Te așteptăm să apelezi cu încredere la serviciile medicale oferite de clinica noastră tip boutique. 

Programări: 0314.053.976, office@clinica-as.ro

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol