Clinica AS

Tinerețe fără bătrânețe cu PRP facial

Cunoscută și sub denumirea de „Terapia Vampir”, plasma bogată în trombocite (PRP) este cea mai modernă procedură de rejuvenare facială și este o alternativă naturală la liftingul chirurgical. Tot mai multe femei apelează la această terapie pentru a căpăta un chip mai tânăr și o piele hidratată, luminoasă și sănătoasă. 

Ce este PRP?

PRP este o procedură în 3 pași care constă în :

1. Recoltarea sângelui într-o cantitate mică, aproximativ 8 ml, într-o eprubetă specială. 

2. Plasarea sângelui în centrifugă, un dispozitiv medical care separă trombocitele de restul sângelui tău.

3. Reinjectarea plasmei bogată în trombocite în zona care se dorește a fi reîntinerită – zona facială (în jurul ochilor, al gurii și nasului), decolteu, mâini, scalp (împotriva căderii părului). Plasma conține factori esențiali precum vitamine, substanțe nutritive, hormoni, săruri minerale și proteine, și contribuie la regenerarea celulelor.  

Beneficiile procedurii de PRP:

  •     Reducerea ridurilor
  •     Tonifierea pielii 
  •     Revitalizeaza și regenerează pielea în profunzime
  •     Oferă strălucirea naturală a tenului 
  •     Atenuează cearcănele și cicatricile post-acneice

Este PRP o procedură potrivită pentru tine?

Terapia PRP este o procedură minim invazivă indicată tuturor femeilor care își doresc rejuvenarea aspectului pielii de la nivelul feței, gâtului și decolteului, chiar și a mâinilor.

De câte ședințe ai nevoie? 

În funcție de nevoile tenului tău,  medicul dermatolog va stabili numărul de ședințe necesare, însă se recomandă un minim de 3-4 sesiuni de injectare la interval de 2-3 săptămâni pentru rezultatele dorite. 

Cât durează rezultatele?

Rezultatele obținute în urma efectuării unui protocol complet pot dura un an sau mai mult, iar pentru întreținere este necesar un tratament pe an. 

Este PRP o procedură sigură?

Terapia Vampir PRP este și cea mai sigură procedură de reîntinerire a pielii, deoarece prezintă reacții adverse 0, iar pacienții nu rămân cu cicatrici și își pot relua imediat activitatea zilnică. 

Însă, pot apărea ușoare pete de roșeață și edem post-procedură. De asemenea, există riscul de a face mici echimoze sau vânătăi (în locul de injectare), dar care vor trece repede.
Nu poți efectua terapia PRP dacă te confrunți cu afecțiuni de coagulare a sângelui, boli autoimune, afecțiuni oncologice, infectii pe zona care urmează a fi supusă procedurii, stări febrile, dacă ești însărcinată sau dacă alăptezi. 

Cât costă o ședință de PRP? 

Costul unei ședințe este de PRP – Terapia Vampir este de 820 de lei. 

Te așteptăm cu drag în clinica noastră AS pentru a afla care este cea mai potrivită procedură de rejuvenare facială pentru tine.

Ți-a plăcut articolul?

Distribuie-l pe Whatsapp

Mai citește un articol